tag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post6272310845589432909..comments2023-09-29T04:24:53.424+02:00Comments on Singersgastro: Foszlós kalácsEszterhttp://www.blogger.com/profile/06965393276309937488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post-5364857503495091552010-02-02T09:45:59.500+01:002010-02-02T09:45:59.500+01:00Eszterkém,
kézzel gyúrtuk össze, mindent egyszerr...Eszterkém,<br /><br />kézzel gyúrtuk össze, mindent egyszerre, kb negyed óráig. Hozzá kell tennem, hogy 3 kalács készült ugyanúgy, csak az egyikhez más lisztet használtunk, na és ez a harmadik sokkal lágyabb, nehezebben kezelhető lett, mint a másik kettő. Szóval a liszt is marha fontos, hogy milyen. A tesóm olasz pizzalisztből csinálja a kalácsokat, nagy-nagy sikerrel.<br />PusszEszterhttps://www.blogger.com/profile/06965393276309937488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post-75812188094816854212010-02-02T09:39:48.591+01:002010-02-02T09:39:48.591+01:00Ez valami gyönyörű.
Kelt-tészta fronton sajnos mé...Ez valami gyönyörű.<br /><br />Kelt-tészta fronton sajnos még mindig nem vagyok túl profi. Bár szinte minden héten készítek, és határozottan javuló a tendencia, de még mindig eshetőleges, hogy hogyan sikerül a tészta. Azt sejtem, hogy a dagasztásban lehet a titok. Az lenne a kérdésem, hogy pontosan, részletesen hogy is néz ki a "jó erősen összegyúrjuk" c. szakasz. Kézzel, géppel, kb. hány percig, fokozatosan adjuk-e hozzá a lisztet vagy nem... Örök hála előre is :)Eszter IIhttps://www.blogger.com/profile/06873641415015353149noreply@blogger.com