tag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post706802019735717071..comments2023-09-29T04:24:53.424+02:00Comments on Singersgastro: Nutellás párna és kelttészta-tapasztalatokEszterhttp://www.blogger.com/profile/06965393276309937488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post-89573400040755646092010-04-18T09:18:46.897+02:002010-04-18T09:18:46.897+02:00Eszterkém, és kedves Eszter-nagynéni!
A dagasztás...Eszterkém, és kedves Eszter-nagynéni!<br /><br />A dagasztási időre írtam, hogy szerintem nem számít. A kelesztési idő nagyon is!!!<br /><br />Bár én is minden forrásban azt olvasom, hogy x percig kell dagasztani, de egész egyszerűen nem tapasztalom, hogy ennek jelentősége lenne. Ez persze az én tapasztalatom, szóval ha bárki más ellenvéleményen van, azt is szeretettel várjuk :)Eszter IIhttps://www.blogger.com/profile/06873641415015353149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-315120011195737836.post-24461369340266456562010-04-17T22:08:31.306+02:002010-04-17T22:08:31.306+02:00Eszterkém, érzékeny témát választottál, olyannyira...Eszterkém, érzékeny témát választottál, olyannyira, hogy a nagynéném nem is bírta megállni (facebookon keresztül) hogy "tollat" ne ragadjon. Tessék érvelni :))<br />"A kelesztés ideje szerintem nagyon is számít! Amennyiben túl kelt a tészta, akkor plöttyeteg, szétterülő lesz. Viszon,ha kevéssé kelesztettük meg, akkor tömör, kemény lesz.<br />A legjobb a kenyérsütőben összekeverni, és keleszteni.Én minden kelt tésztát egy ideje itt dagasztom, és kelesztem.Azaz nem én, hanem a kenyérsütő gép.Azért néha kenyér is készül benne."Eszterhttps://www.blogger.com/profile/06965393276309937488noreply@blogger.com