Singersgastro

2018. május 22., kedd

Bodzaszörp

›
Itt a bodzaszezon! Évekkel ezelőtt karácsonyra sógornőmtől egy üveg saját készítésű bodzaszörpöt kaptunk. Annyira ízlett mindenkinek...
1 megjegyzés:
2016. július 20., szerda

Sárgabarack lekvár - ahogyan mi készítjük

›
Évek (évtizedek) óta szinte minden nyáron készítünk baracklekvárt. Köszönhetjük ezt a kispesti fa bőséges termésének - már több, mint 30 éve...
1 megjegyzés:
2016. június 7., kedd

Buzsáki leves Kovács módra

›
Hozzávalók: 1/2 kg marhahús (felsál v. lábszár) 1-2 sárgarépa 1 fej vöröshagyma 1 egész fej fokhagyma 1 nagy kovászos uborka ...
1 megjegyzés:
2016. június 4., szombat

Epermisu

›
Epermisu - Epres tiramisu Itt van a nyár, és Kovácsék jóvoltából idén sem maradtunk Singers buli nélkül. A sok finomsághoz mi egy epres ti...
1 megjegyzés:
2015. november 15., vasárnap

Lazac sültkarfiol-sültrépa körettel

›
Villámposzt, a megörökítés kedvéért, és hogy ne múljon el év legalább egy bejegyzés nélkül. A lazac só-bors után pár perc alatt olíva...
2014. május 10., szombat

Eperszörp nyersen eltéve

›
Benedek epret árul Itt a befőzés szezonja! Ezzel együtt pedig a pompás lehetőség, hogy életet leheljek a blogba :) Többen kértétek tő...
2013. március 23., szombat

Céklás-csokis-gyömbéres süti

›
Imádom. Az ízét, az állagát. És hogy még egészséges is. Egy kevés kis csoki úgy elfedi a tepsinyi süteményben levő negyed kiló teljes ki...
3 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Közreműködők

  • Eszter II
  • Eszter
  • Gergő
  • Márti
  • Rékuska
  • Stahl-Jamie Detti
Üzemeltető: Blogger.