2009. február 9., hétfő

Alma-áfonya-banán saláta

Kovács Mártiék buliján többen is érdeklődtetek a recept iránt. Kevés ennél egyszerűbb recept létezik: 2 nagy almát apróra vágunk, 2 nagy banánt felkarikázunk, 3-4 evőkanál áfonyakompótot vagy lekvárt 2 dl joghurttal összekeverünk, cukorral, sóval ízesítjük. Az almát és a banánt a felvágás után citromlével locsoljuk meg, hogy ne barnuljon meg. Néhány órára érdemes állni hagyni!Balázs nagymamájának örökbecsű receptje. Szárnyasokhoz is remek!

2 megjegyzés:

  1. Na jó - jó, Balázs nagymamájának receptje... De MELYIKNEK...?? Ez itt a kérdés. Cunci maminak vagy Andrea nagymamának...?

    :)

    VálaszTörlés
  2. Eszterkém, látom érted a csíziót. Andrea mami volt a salátaspecialista.
    Egyébként ez a 2. fotó erről a saliról, amit közzéteszek, de ez se igazán jó. Csak az a baj, hogy a sali meg közben elfogyott....:((
    Legközelebb újra megpróbálom!

    VálaszTörlés