Kovács Mártiék buliján többen is érdeklődtetek a recept iránt. Kevés ennél egyszerűbb recept létezik: 2 nagy almát apróra vágunk, 2 nagy banánt felkarikázunk, 3-4 evőkanál áfonyakompótot vagy lekvárt 2 dl joghurttal összekeverünk, cukorral, sóval ízesítjük. Az almát és a banánt a felvágás után citromlével locsoljuk meg, hogy ne barnuljon meg. Néhány órára érdemes állni hagyni!Balázs nagymamájának örökbecsű receptje. Szárnyasokhoz is remek!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Na jó - jó, Balázs nagymamájának receptje... De MELYIKNEK...?? Ez itt a kérdés. Cunci maminak vagy Andrea nagymamának...?
VálaszTörlés:)
Eszterkém, látom érted a csíziót. Andrea mami volt a salátaspecialista.
VálaszTörlésEgyébként ez a 2. fotó erről a saliról, amit közzéteszek, de ez se igazán jó. Csak az a baj, hogy a sali meg közben elfogyott....:((
Legközelebb újra megpróbálom!