2009. január 26., hétfő

Grillezett padlizsán és paprika saláta (Insalata di melanzane e peperoni arrostiti)



A salátát-köretet egy szeptemberi kórusos összejövetelre készítettem, a receptet itt olvashatjátok (bocs, kell egy kis reklám :) http://gergofoz.blogspot.com/2008/09/grillezett-padlizsn-s-paprika-salta.html

5 megjegyzés:

  1. Szia, Gergő!

    Mi a szeptemberire később érkeztünk, így ehhez - bizonyítékaként annak, hogy ízlett a bandának - sajnos már nem volt szerencsénk ...:(((( Kénytelen leszek kipróbálni, mert nagyon istenien néz ki!

    (Hú de várom már a nyarat, amikor habzsi-dőzsi van zöldségekből....!!!! áááááá, legyen nyár....!!!)

    Eszter II

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Hogy tetszik az uj dizajn? Untam mar a regit.
    Udv
    E

    VálaszTörlés
  3. Hát nekem a régi már úúúúúúgy a szívemhez nőtt... olyan kis vidám volt. Szóval most ez egy kicsit még furcsa, olyan hideg. De megnézem, hogy egy-két nap alatt hozzászokok-e, és akkor is visszajelzek majd, jó?

    VálaszTörlés
  4. Esztikeegy,

    Nekem a szinvilag masodlagos, nagyobb problemam hogy ezen a kethasabos feluleten nagyon keves info fer el (pl. a kepernyom 2/3-a igy kihasznalatlan) es sokat kell scrollozni. En inkabb a layout-ot valtoztatnam

    VálaszTörlés
  5. Bocsanat, kiegeszitenem magam: vissza kene allitani a szinvilagot, mert aki egyszer mar meglatogatta ezt az oldalt, legalabb ismeros lesz neki. Bevallom nekem eleg gejlnek tunt (bocs), de ezeket csak a nagy dolgokat csak aprankent szoktak megvaltoztatni. Inkabb a layout. Meg kozben en felrakok ide okos (de lathatatlan) dolgokat, amivel a latogatasi statisztikakat tudjuk kovetni, mert errol most sztem lovesunk sincsen.

    VálaszTörlés